Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUTTERSMYCKE

berömd för sin skönhet

men bara ett skal

vi surfar på ytan

för det är vårt val

vi googlar på bilder

befläckat, besatt

besudlade vildar

i rovlysten natt

 

 

 

 

 

hon öppnar sin mun men

vad väntar man sig?

citat av lundell eller

bara ett hej?

hon klär sig i flärden

som en ambassad

fasaden mot världen

så glittrande glad

 

 

 

 

 

är du kanske

en galjonsfigur?

har du blivit till ett

kuttersmycke?

är du kanske lite rädd för att

man ska tycka att

du blir för mycket?

 

 

 

 

psykosociala tvångströjor

en tortyr systemet har maskerat

längtan bort från "liv" i handbojor

och allt underjordiskt, kamouflerat

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     2/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-02 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP