Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 1999 - en av mina första. Och därmed ett litet text-barn som ska med i den större samligen.


Värdefulla känslor.

En längtan av guld, en sorg
av brons, ett hat av järn.

Ett liv av silver, en dröm av diamant.

En dyrbar längtan av klarglänsande
kol påminner mig ständigt om att
även de hårdaste tankar en gång smälter.




Fri vers av H.C.B
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-05 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B