Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tankar på morgonen innan solen gått upp...


En hand


Hand i min hand
slöjor över såren

ingen smärta mer


Läppar mot läppar
läker själen

ingen saknad mer


Hjärta intill hjärta
skänker styrka

ingen ånger mer




Fri vers av Harriette
Läst 356 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-06 08:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den här tycker jag om
Känns som att den kom
In i själens djup direkt
2013-04-30

  Mia Popiana
Så trösterikt. Det vill jag spara.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette