Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMMANSTÖRTAT

blommor som aldrig slog ut

drömmar som aldrig slog in

något som sattes i bur

mitt oersättliga svinn

utslagning av annat slag

utgör ett inslag i dag

slåss får jag nu liksom då

blå är jag än likaså

 

 

 

 

så mycket har förändrats

men en del är som förut

jag satt som kung birendra

en gerillaman skrek: "skjut!"

 

 

 

 

helande vågor, skölj bort

störningsmomentens extas

vår jordevandring är kort

så många steg som ska tas

sedeslösheten är norm

där det förfallna tar form

i själens blomsterrabatt

sås ondskans blommor i natt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     8/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-08 19:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Helande vågor
skölj bort, fint
och så sant,
vår jordevandring
är kort..
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP