Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vara ljuset

 

Likt lågan
 
ska jag brinna


stilla
 

Vara glimten
i ditt öga

värma orden

skänka glädje
till ditt bröst



En gång
 
ska lågan falna

men aldrig
svalna

 

I stilla stund
av mognad

 
stöpas om


Ur gnistan
åter tända
lågan


där i skenet
finna ljuset

av min vän

 

 

© Chawa 2013

Eget foto - © "Ljus & värme".




Fri vers av Chawa VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-09 13:04



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fantastisk musik!

En underbar dikt om det Eviga ljuset som kanske falnar ibland, men aldrig, aldrig dör! O där i lågan flämtar, anas, fladdrar bilden av din vän, som en dag förkroppsligas o blir din Eviga följeslagare!

Applåd!

Bokmärkes!
2013-11-10

  Ljusletaren
Musik, bild och ord ... ljuvligt/kram
2013-03-20

  Eva Helene VIP
Så vackert komponerat!
2013-03-17

    ej medlem längre
Starkt
strävande
strömmande
2013-03-17

  ULJO
Underbar läsning
2013-03-11

  ResenärGenomLivet
Ljust och vackert...
2013-03-10

  Sunlight
väldigt vackert skrivet
och ljuvt intonande musik
2013-03-10

  Lars Hedlin
Mycket vackert .....
2013-03-10

  Siggesdotter
Gripande och vackert!
2013-03-09

    ej medlem längre
väldigt fin..
2013-03-09

  agneta pichler
underbar värme sprids med dina rader
2013-03-09

  Nina.H
En känsla av andlighet sprids av
dina varma rader, vacker bild och
musik som förhöjer känslan.
2013-03-09

    ej medlem längre

Andlöst vackert ...
2013-03-09

    ej medlem längre
Vackert !!
2013-03-09

  SatansSon VIP
Den vaert vacker
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP