Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN MIN SIDA SETT

från min sida sett

finns det inget att förlåta

kom tillbaka, leila k!

vi ger dem ett minne

får en stad att börja gråta

jag vill framträda med dig!

från min sida sett

finns det ingenting som hindrar

kom igen nu, leila k

nu vill vi se ögonen

som blixtrar mer än tindrar

jag vill viska dig en grej...

från min sida sett

är det grönt som annies kläder

plats på scenen, leila k!

det känns bara rätt

lika hett i alla väder

du är morgondagens tjej

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     10/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2013-03-10 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP