Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av 12 sierskor i förkristen tid.


Till: Den Tredje Sibyllan



Syster Delfica,
klädd i svart
bär ett horn
i ena handen.

Gå och väck
din ende man ---
eller få barn med
en ängel!

-Se, Han kommer
ned ur skyn
med både megafon
och videokamera!

Den förvissnade roten,
så central i
dina profetior
är, allaredan, jungfrufödd!

Nu, sitter jag här
och undrar vart
du tog vägen,
syster Delfica.

Har du förlorat
fotfästet här i
den syndiga världen?
Har JAG tagit DIN plats?

Vi har kommit utur
månget falt kvinnosköte.
Sträck ut din hand, så
stöttar vi varandra!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-11 22:20



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det är inget fel på den här. rätt bra som vanligt.
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf