Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden viskar...

Vinden viskar
håll fast.
När du vet
att det är rätt.
När känslan jublar
och själen ler.
Håll fast
den kärleken.
Låt lyckan komma
nära.
Att känna kärleksvinden
tala
är att hitta
sitt hjärta.
Två hjärtan
som ett.
Blunda inte
våga.
Annars kanske vinden blåser bort
och aldrig riktigt kommer åter.
Lita på dig själv
du vet när det är rätt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-11 22:38



Bookmark and Share


    Anki.A
Vinden viskar.. vinden blåser.. så fin text
2013-03-15

  Ninananonia VIP
Så fint du skriver..
2013-03-13

    ej medlem längre
Javisst var det så å håller än! Fint!
2013-03-13

  Siggesdotter
Det var mycket vackert och fint tänkt och skrivet, tänker ändå - om det ändå vore så enkelt!
2013-03-12

    ej medlem längre

Tycker mycket om denna pärla av insikt
2013-03-12

  anits VIP
Så fint om att våga
2013-03-12

  ResenärGenomLivet
En fin uppmaning...att våga...
2013-03-12

  Lars Hedlin
Så bra insiktsfullt...
2013-03-12

    ej medlem längre
Åh, vilken fin dikt, den går rätt in i hjärtat!
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP