Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rågat

 

Jag har svalt, och stött upp
kväljande tider av repriser

Jag ville ingen av dem

De har piskat mig till
att trängd idissla
tyglad i båset 

 

Inget valde jag

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-15 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren