Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt verkligheten komma

Natten gömmer skuggor.
Regnet gömmer tårar.
Vinden gömmer viskningar.
Gyckelspelet dårar.

Stjärnor blir till längtan som snart skall gå i kras.
När stjärnan vägrar svara och tycks som gjord av glas.

Vi lurar väl oss själva om vi tror på en schimär.
Låt verkligheten komma.
Jag vill se den som den är.

Fast sanningen är bitter är lögnen en ridå.
Den hindrar oss att leva.
Att växa och förstå.

Varför ska vi blunda då vi vet vi inget ser.
Låt verkligheten komma.
Vill inte blunda mer.




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 314 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-14 08:35



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Jag fångas av ditt sätt att skriva, du träffar min själ och jag måste säga att det du skrivit är bland det bästa jag läst på länge!
2013-05-12

    RK
Jag älskar inledningen.
2013-03-22

  Pärlemor
Otroligt bra!
2013-03-21

  cilax VIP
Å, vad bra
2013-03-14

  Fairytailgirl
Du är verkligen duktig på att uttrycka dig Mia!!!
Ännu en fin liten vers, med mycket innehåll...
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana