Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart själ

dom såg mig
svart själ
men inte
ett stelt leende över
förtvivlan

dom såg mig
men inte hela bilden
bara ett fragment

och dom gick förbi i korridoren
jag kollar ner i skolgolvet
för dom går rakt igenom mig
ett spöke
svart själ

dom gick förbi
men ingen stannade
för en dyrbar sekund
och kanske
tänkte

"vad händer
i en svart själs huvud?"

så jag spiller ut
dom sista urblekta känslorna
från en svart själ
på det fläckade papperet
och tänker
tyst

"vad tänker dom
om mig
när dom går rakt igenom?"

i hemlighet
hoppas jag att någon ser
ett meddelande
från en svart själ




Fri vers av infekterad
Läst 580 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-14 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vem säger att denna svarta själ inte kan hitta till ljuset? hitta det den så desperat letat efter, hitta tillbaka till tro. Hopp?
2013-03-22

    ej medlem längre
vännen, vad händer?
vad har hänt?
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

infekterad
infekterad