Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGOT LÅG I LUFTEN

 

något låg i luften

jag förstår det efteråt

nya vindar blåste

och vi föll i skratt och gråt

nya horisonter

i förändringarnas tid

facit ger vid handen

att det blåstes upp till strid

 

 

slutet på en era

bör bli början på en ny

trots våra "aldrig mera"

måste nya morgnar gry

och så snurrar hjulen

som det sjungits om förut

allting här på jorden

tar oavlåtligt slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON     15/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-16 07:38



Bookmark and Share


  Palett
Dina ord ger upphov till många tankar, bra dikt
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP