Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titus 2:12. Jag ser det nu Fader! Lovad vare Du!


TILLINTETGJORD AV NÅD

 

tillintegjord av nåd

jag ser min litenhet

tillintetgjord av nåd

tillintet gjord av nåd

är min belägenhet

tillintetgjord av nåd

 

nådens sol

med läkedom

vägen leder

bort från rom

tillintetgjord av nåd

 

 

känslan är total

SOL-omaterial

tillintetgjord av nåd

förkrossad om ni vill

ja, det och mer därtill!

tillintetgjord av nåd

 

 

hävstångskraftens kors

livet som en  fors

tillintegjord av nåd

strömmar, levande

rötter strävande

tillintetgjord av nåd

 

 

 

i mig alls ingenting

i Dig har jag allting

tillintetgjord av nåd

till titusmannen skrev

den lärjunge som blev

tillintetgjord av nåd

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    16/3 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-16 15:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat
2013-03-18

    ej medlem längre
Det behöver vi allt bli alla. Så fint det var att läsa detta.Gud välsigne dig.
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP