Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade, min egen

Dina fingrar genom mitt hår
Dina läppar mot min kind
Pulsarna bränner och slår
Din kropp tätt intill min

Mina drömmar blir vackra och sanna
Närhelst du är här
Hos dig vill jag leva och stanna
Hos dig, där tryggheten är

Det var du som lärde mig se
Jag kan knappt förstå det som händer
Det du ger vill jag ge
Och jag vet
Det är kärlek jag känner




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 324 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-17 08:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Underbart vacker är denna ...
2013-03-26

  Pärlemor
Fin!
2013-03-21

  Lars Hedlin
Underbar känsla.......
2013-03-18

  Fairytailgirl
Väldigt fin kärleksdikt !!! :-)
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana