Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLTAR FÖR EN HELG

ja visst var vi hjältar

visst krävdes det mod

det krävdes en insats

av svett och av blod

när vi jagats som råttor

gata upp, gata ner

med faror runt hörnet

i så många kvarter

 

 

 

men vi brann

för vi vann

vi blev hjältar för en helg

i en tid som försvann

var vi hjältar varje helg

 

 

 

och vi kom tillbaka

till nästa konsert

vi ville stå raka

trots kamp och besvär

vi visste inom oss

att vi hade rätt

och stod upp för detta

på vårt eget sätt

 

 

 

 

historien har frikänt

vår hunsade flock

som levde för konsten

som levde för rock

varhelst någon jagas

på grund av sin smak

ska vi vara där och

stå upp för er sak

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     17/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-17 10:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat, man ska
stå upp för sin sak
2013-03-18

  Stefan Höglund
Mycket bra om att stå upp för sina idial.
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP