Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LADDAT

 

vårt gäng är dysfunktionellt

det är minerade fält

andra tycks ha det så snällt

det här är exceptionellt

nära på sensationellt

så laddat, emotionellt

 

när vi är bra är vi bäst

i annat fall är vi pest

då är jag främling och gäst

i denna rest av protest

vad som ska hända härnäst

vet bara Han som vet mest

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/3 2013

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-18 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP