Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dog

Jag dog i dina armar varje natt.
Mitt liv var slut efter varje skratt.
Jag levde inte längre än att jag hann se
dina vackra läppar skilja sig och le.

Ditt mål var att förgöra mig och min längtan var mitt blod.
Ditt mål var att förföra mig på ett sätt jag ej förstod.
Du tog mig bort, bortom alla gränser.
Men din kärlek var en borg och kyssarna ett stängsel.

Du tände min kropp med besinningslös glöd.
Men vad spelar det för roll.
Nu när jag är död.




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-20 09:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande och vacker text..
2013-03-21

  Lars Hedlin
Känns inom..Bra och starkt skaldat!
2013-03-20

    ej medlem längre

en text som berör mig ..
2013-03-20

    ej medlem längre
griper tag...
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana