Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SCHEMATISKT PROBLEMATISKT

tiden räcker aldrig till

och jag får aldrig nog

så det vore faktiskt enklare

om jag dog

evigheten är ju längre

än allt vi har

ständigt detta schema

så lite fritid kvar

 

 

 

himmelen är kravslös

här är det alltid plikt

alldeles för lite tid för

musik och dikt

helgen är ju en oas

men tänk, även då

träbger sig en massa

tider att passa på

 

 

 

 

dagar fria från planering

är alltid bäst

blanka ark som breder ut sig

som en protest

mot kollegieblock som

ofta är rutade

klockorna tar vid där

friheten slutade

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     21/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-21 06:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kan det kännas, bra skaldat
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP