Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG MER TILLBAKA TILL ÅR NOLL

jag tänker vara just så trasig som jag är

det spelar ändå inte längre någon roll

jag har dåligt självförtroende och allt det där

och kommer aldrig mer tillbaka till år noll

har liksom inget att förlora på det här

så jag kan lika gärna löpa linan ut

låt andra se mig som det fiasko som jag är

för det gör ingenting när allt ändå är slut

inget finns kvar att eftersträva som förut

och alla drömmar är fåfänglig fantasi

så det gör inget att jag ser förskräcklig ut

och att jag är så ond en människa kan bli

nej, det betyder inget hur jag tar mig ut

för att jag ändå aldrig nånsin tar mig in

nu understryker alla mina attribut

att jag kapsejsat och är sjuk i själen min

det finns så många som jag inte orkar se

helst vill jag bara isolera mig och dö

bara försvinna utan några avskedsbrev

provokativt och nonchalant utan adjö

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     20/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-21 14:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande och sorgligt skaldat
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP