Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råkas



Vi råkades, igen,
i drömmen, imorse.
Jag gick ner i diket
och lade mig raklång
i sörjan, - bara för
att nå dig, få dig.

Men du dumpade mig
i drömmen!
Du lämnade mig i
en hög av pimpstenar
och sa att taggtråden
omkring mig var rostig!

Jag såg in i en svart
fågels röda öga, -
och förstod evighetens
vidd - i en halv sekund,
men drogs sen in i
kaos´ vimmel, igen!










Fri vers av Marianne Räf
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-21 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf