Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösten

När tron på ljus är borta
När skuggorna tar över
När stunderna av glädje känns alltför korta
Då är det trösten jag behöver

När längtan värker i min kropp
När jag gråter då jag vaknar
När solen inte längre inger hopp
Då är det trösten som jag saknar

Låt mig kura mot din axel tills förhoppningarna bär
Snälla!
Älska mig inte för den jag borde vara
Snälla!
Älska mig för den jag faktiskt är




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-22 06:58



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Djup, klok och vacker, du skriver jätte bra!
2013-05-12

  Lars Hedlin
Bra skrivet...
2013-03-24

    ej medlem längre
finstämt, poetiskt
2013-03-22

  Fairytailgirl
Fint skrivet och så kan vi väl alla känna ibland!!!
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana