Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den handlar om rädslan, osäkerheten och pressen man kan uppleva. Om fasan att förlora den man älskar, om att inte kunna veta vad man vill eller känner! Samtidigt om fruktan att stanna för länge och kanske älska sig blind livet igenom.


All Vår Rädsla


Utan allt man ej kan förlora.
Varken vinna, varken lida.
Men utan hennes kärlek kan jag inte leva,
Inte skratta, inte se, bara vara.

Dock utan ridå kan vi ej stanna,
För att se, för att njuta, för att bara vara.
Allt för en svag känsla likt min önskan att få veta.

Nu allt en gång av ord är, om mig och om mod.
Om att leva, att älska eller att bara vara.
Ett hopp om tro, om oss att få älska.
Om rädsla att inte kunna svara, kunna vilja, kunna veta,
Kunna vara.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 671 gånger
Publicerad 2006-02-24 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP