Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daisy

Ängen full av tusenskönor
Tusenskönor, tusenstjärnor
Tusen stjärnor
Och tusen tröstande solar




Fri vers av Mia Popiana
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-24 09:40



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
det var en skön ordare! tusenskön!
2013-03-30

    ej medlem längre

Tycker om ... mycket ...
2013-03-26

    ej medlem längre
Kort och kärnfullt, jag är mycket imponerad.
2013-03-25

  Stefan Albrektsson
Snygg användning av ordklangerna med minimal variation och rytmiskt sammanhållet. Jag gillar hur den sista raden genljuder av alla tre tidigare raderna. Applåd!
2013-03-25

    ej medlem längre
så fint!
2013-03-24

  Lars Hedlin
Så fint du skriver!
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana