Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtminstone ikväll

Klunkar vodka

rakt ur flaskan

för att orka

le

för att

låtsas dansa

för att leva

åtminstone ikväll

ikväll ikväll ikväll

ikväll

känns det

på riktigt

imorgon

imorgon imorgon imorgon

känns det

som vanligt

inte alls




Fri vers (Fri form) av Gerda Johansson
Läst 543 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-25 19:27



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du ordar sanning, fortsätt skrivande.
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson