Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äckliga kräk


FEGARE PÅHOPP

 

 

fega påhopp

man väjer för konfrontation

fega påhopp

man smyger i en skymningszon

fega påhopp

din ryggrad är gjord av gelé

fega påhopp

ett dubiöst rennomé

 

ingen skugga

över bandet som hette så

fega påhopp

är inhopp från en LÅG nivå

från ett avlopp

som stinker som avlopp gör

exkrementer

från råttornas avloppsrör

 

LARZ GUSTAFSSON   26/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-26 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP