Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds lyckopiller ~

 

 

Gud är inget lyckopiller

heter ett TV program!

 

Då har de aldrig 

mött Gud!

Aldrig sett

hela Hans härlighet.

 

Det som varit

och det som är.

 

Det som alltid

har varit

och allt kommer att vara.

 

Så jag tar gärna

ett av Guds lyckopiller

varje dag.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-26 23:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Guds lyckopiller är underbart
att vara beroende av
2013-03-27

    ej medlem längre
Jag med Mats....
2013-03-27

  ResenärGenomLivet
Undrar hur världen skulle se ut annars...om Han inte fanns...
2013-03-27

  Stefan Albrektsson
Ja, Han är Liv ju!!!
2013-03-27

  Ljusletaren
Ljuset finns för oss alla oavsett tro, religion osv.
Många berättar om det som har besökt den andra sidan tillfälligt ;.)

Så ett lyckopiller är det för oss alla vad vi än kallar det *ler*
/kram
2013-03-27

  walborg
Guds lyckopiller är verkligen vad vi alla behöver få ta emot varenda dag för att orka leva i den brustna världen
2013-03-26

  Magica VIP
Jaså, finns det såna program på tv me nu? Herregud säger jag bara! ;)
Dock gjorde du mig intresserad kolla vad det är för program faktiskt! Gud är inget lyckopiller sa du programmet hette, ska kolla upp det programmet, är det vetenskapligt är det av intresse! Alla har sin väg till lycka. :)
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP