Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAC GOWAN LEVER ÄN

på andra sidan sommarloven

när vita mössan blivit gul

när fjärilen är fast i håven

och tonårsdrömmen blivit ful

finns det en värdighet, en vila

och värden att ta vara på

när varje år tycks skyndsamt ila

som svalor mot en himmel blå

 

 

 

wish i could treasure all my treasures

wish i could value all my wealth

for life is so much more than pleasure

what about dignity and health?

wish i'd appreciate the blessings

the grace that's flowing down on me

to comprehend what i'm confessing

you need some sensibility

 

 

 

 

du som är rädd för att bli äldre

är det för döden du är rädd?

för barn som festar mycket hellre

än sitter vid din sjukhusbädd?

är det för liemannens lie

som glimmar grym mot fullmånen?

tänk på lundell och tänk på wiehe

och att mac gowan lever än

 

 

 

 

i'd trade my yesterdays for heaven

if that's the price i'd have to pay

i'd lay my lust down on the altar

and say: "God, have it your own way!"

thank you for gracefully restoring

thanks for your faithful confidence

i've lived a life that wasn't boring

and i have got experience

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-29 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du lyckades verkligen med det något riskfyllda, att kombinera engelska och svenska i ett verk, vackert =)
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP