Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEMPORÄR TAPETBLOMMA

en dag på rymmen

från allt och alla

när inga plikter

får lov att kalla

en dag för drömmar

när ingen når mig

när ingen klagar

och förebrår mig

 

 

jag tror på frihet

för individen

jag följer Livet

jag följer friden

nu griper jag

initiativet

och väljer Livet

som det står skrivet

 

 

 

jag väljer flykten

och vägrar fäkta

jag får idéer

som snabbt blir kläckta

det kliver kycklingar

fram ur äggen

jag blir tapetblomman

dold på väggen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     31/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-31 16:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om friheten för individen
som är så viktig liksom att få
känna frid
2013-04-01

  mare VIP
Frihet för individen
så sant,
och den sanna
friden
som ej går att
köpa!
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP