Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPRIKTIG TACKSÄGELSE

tack för att Du försöker nå mig

när jag lagt ner mina försök

tack för att Du gör Dig påmind

när allting har gått upp i rök

en tacksägelse från hjärtat

en lovsång från ett krossat krus

spillror är vad som finns kvar av

slarv och snusk i sus och dus

 

 

 

allting tror Din stora kärlek

men Din helighet är ren

tack för att Du återkommer

trots att jag ställt till en scen

allt mitt hafsverk störtar samman

och kvar blir guldet som Du ger

luttrat uti reningsflamman

låt det bli det alla ser

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/4 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-01 20:37



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En dikt full av uppriktighet - och det ser Han som är över Allt och Alla. Det som är svagt utväljer Han och där kan ljuset bryta igenom!
2013-04-05

  anits VIP
Så fint skaldat
om Han som aldrig överger
2013-04-04

  mare VIP
Han känner
våra hjärta..
älskar oss!!
man önskar och ber
att människor ser
så sant!
2013-04-02

    ej medlem längre
Jesus tror på vår ärliga vilja trots allt vi kan ställa till med.
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP