Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret ljusare

Innanför dina ögonlock
finns livets gåtor.
Våga öppna lite
släpp in...
När man delar
blir mörkret ljusare.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-02 18:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-04-03

  Ninananonia VIP
:) ja visst blir det ljusare då
2013-04-02

  HQ
Vackert och sant.
Du lyckas få mycket sagt på få rader!
2013-04-02

    ej medlem längre
Så klokt och så fint sagt.
2013-04-02

  ResenärGenomLivet
Mycket fint skrivet...
2013-04-02

  kerstin skriver VIP
ja, det gäller att våga öppna
2013-04-02

    ej medlem längre

Så bra skriftat ..
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP