Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni

Allt jag vet är här och nu
ni är min mittpunkt på jorden.
Att se er trivas och tycka om varandra
fyller mitt mammahjärta med bubblande lycka.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-02 21:11



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härlig mammakärlek!
2013-04-04

  Ole Sunnerfjell
Modersband av glädje uppskattas
2013-04-03

  Lars Hedlin
Varmt
2013-04-03

  Ninananonia VIP
:)så fint ju
2013-04-02

    ej medlem längre
mammalycka - fint..
2013-04-02

  ResenärGenomLivet
Den känslan känner jag igen...härligt...
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP