Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek har en konstig makt
att vilja klä känslan i ord.
Om jag ställer mig på tå
så nuddar jag stjärnorna
Känslan ger mig svindel
jag har rört vid en ängels hand.
Känslan till dig ger mig en förtrollande kraft
varsågod-jag plockar ner månen för din skull.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-03 23:16



Bookmark and Share


  Anira
Vackerhet :))
2013-04-13

  Birgitta Jacobsson
Underfundigt skönt!
2013-04-10

  ResenärGenomLivet
Åh...vilken känsla dina ord ger...
2013-04-04

  Linda CH VIP
Vackert beskriver du kärlekens rus!
2013-04-04

  Ljusletaren
Men du vilka fina ord du fick till här;
"Känslan ger mig svindel
jag har rört vid en ängels hand"

/kram
2013-04-04

    ej medlem längre

Åh så ljuvligt vackert
2013-04-04

    ej medlem längre
underbart vacker..
2013-04-04

  Lars Hedlin
Härliga kärlek ;)
2013-04-04

  Ninananonia VIP
:) fint som alltid...
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP