Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

 

På gränsen till förtvivlan
levde hon i väntan
men i prövningarnas tid
var hennes vilja starkare

Hon ville leva
och hon trodde på livet
på kraften inuti

 




Fri vers av Anna H
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-02-26 10:20



Bookmark and Share


  Smultris
Jag tror oxå, men ibland så vacklar jag... och vacklar och vacklar...
2006-03-01

  Per Rydberg
Det lyser styrka och vilja i dikten. Hoppfull känsla blir kvar!
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H