Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hänt - eller bara tänkt?


Tillbud



Stjärnan blänkte i
dina ögonvitor,
när du sneglade
mot den enda,
en regnig kväll
i Folkets Park.

Jag rörde mig
som en marionett
under din Makt,
nedanom en himmel,
som hade fått en reva
i molnen.

Den vingklippta
ängeln störtade
ner framför oss
och vi svimmade av,
av det ofantligt
starka skenet.

Jag måste ha vaknat
åratal senare.
Det första jag
tänkte på var stjärnan
någonstans avlägset
ifrån sjukhuset.










Fri vers av Marianne Räf
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-07 05:01



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag fick en blackout och vaknade dansande två ggr. vet hur det är.
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf