Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens njutning.

Ibland är du bara där
det är meningen du ska vara.
I samklang med solen och naturen
när tystnaden och stillheten är din vän.
När dina hjärtans slag
är en trygg lugn meditation.
Snögrottan är din lyckobubbla
vidderna de vackraste målningar.
Styrkan efter en sådan dag
ger näring till själen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-07 09:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Naturen är underbar
mycket fint skaldat
2013-04-11

    ej medlem längre
Dina ord ger njutning.
2013-04-07

  Ljusletaren
Naturens under är så givande.
Tack för dina ord/ kram
2013-04-07

  Lars Hedlin
Underbart och varmt ;)
2013-04-07

  ResenärGenomLivet
Sådana stunder är guld värt...
2013-04-07

    ej medlem längre
mäktigt,,, precis så hade jag det igår - otroligt bra fångat av dig..
2013-04-07

  Ninananonia VIP
Visst gör det.. :) njuter i dina ord..
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP