Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln

Jag har sett en ängel
Med blick så ren och klar
Den vackraste jag känner
Så sann och underbar

Hans leende så ljust och varmt
Skuggorna försvann
Aldrig ska jag tvivla mer
I mitt hjärta där bor han

Jag har sett en ängel
Min längtan gör mig svag
Men kärleken jag känner
Blir större dag för dag

Modig liksom stjärnorna
I gryningens entré
Världen blev allt skönare
Han lärde mig att se




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mia Popiana
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-10 08:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet!
2013-04-10

    ej medlem längre
svårt att få rim bra men den här gillar jag..finstämd är den
2013-04-10

    ej medlem längre
underbar!
2013-04-10

    ej medlem längre
Så vackert, så finstämt.
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana