Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerat på Vällingby Torg 1995.


Om Gud och korpen Bo



Bosse korp är en jävel
på att fånga munsbitar i luften.

Hans fru och älskarinna är döda.
Men Bosse leker konstflygning med ungarna!

Vi lever våra mänskoliv, - men,
snart, tar oss Guds dammsugare!

Han lär inte vara så särskilt trogen.
Men, -- inte så jävla otrogen HELLER!











Fri vers av Marianne Räf
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-12 21:11



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Fick mig ett leende mitt i natten...
Även om jag förstår att det ligger mycket
allvar bakom texten.....
Nu råkar jag ju heta Bo, eller Bosse, eller som jag oxå heter:
Karl-Bo... Men jag är nog mer en närsynt Bo-fink...
applåder till Dig.... se upp för korparna.....

kb
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf