Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd men vet inte för vad

Jag är rädd
men vet inte för vad
Konstigt sätt
att ladda upp känslor på rad

Någonting är på gång
känns precis som en sång
Mitt sinne vill göra intrång
i min hjärnas inre gång

Jag hoppas det är någonting bra
mina känslor pendlar
Från det djupaste sämsta
upp till det högsta bästa

Ena sekunden brinner man
i helvetet
Andra sekunden dricker man
kaffe i paradiset

Beror det på vem jag träffar
vad mitt inre berättar
Negativ energi är inte bra
positiv energi är bra

Jag bara gissar
tänderna gnisslar
I jakten om att sanningen hitta
där känslan alltid är en positiv smitta




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-15 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP