Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödrottningens vingar

När snödrottningen viker undan sina vita vingar
faller tödroppar som en genomskinlig regngardin.
Marken kikar fram under det tinande duntäcket
och vinden andas lätta vårliga vindpustar igen
Snödrottningen lägger sig till ro att sova
under många långa ljusa sommarnätter..




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-15 21:22



Bookmark and Share


    livspoesi
du är fantastisk! vackert, skirt och värmande
2013-04-23

  anits VIP
Mycket bra skrivet, gillas
2013-04-21

  Ljusletaren
Mycket gulligt ordat *gillas*
/kram
2013-04-17

  Siggesdotter
Myckert vackert, poetiskt skrivet och metaforerna perfekta!
2013-04-16

  Linda CH VIP
Sagolik, fin text!
2013-04-16

  Anya VIP
Fin text med vackra ordval!
2013-04-16

  Rise Little One
Vilken poetisk text...
2013-04-16

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-04-16

    ej medlem längre
En ljuvlig text!
2013-04-15

    ej medlem längre
härligt, man kan nästan känna hur våren andas i din text..
2013-04-15

  Ninananonia VIP
Underbar--
2013-04-15

  ResenärGenomLivet
Så skönt det låter...som en saga...
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP