Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Vintern håller på att
ta av sina varma ytterkläder.
Som en puppa sker förvandlingen
och snart så flyger vårens skira fjäril.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-16 19:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Så börjar den äntligen visa sig
fint skaldat
2013-04-21

  Ninananonia VIP
Vacker är din fjäril
2013-04-17

  HelenaW
Äntligen.. kommer den tillslut..
2013-04-17

  Lars Hedlin
Ja nu är det snöfritt bara litet täcke kvar i skogens gläntor..kram
2013-04-17

  Siggesdotter
En vacker vårdikt och härliga "bilder"!
2013-04-16

  ResenärGenomLivet
Det är så härligt med vårdikter...
2013-04-16

    ej medlem längre
ja, som vi längtar.. bravo..
2013-04-16

    ej medlem längre
Ljuvlig vårdikt.
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP