Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar någon...


Finns det en Gud så är han ett monster.

Var är du nu?
Var är du nu när mitt inre ropar efter dig?
När mina ögon drunknar av salta tårar tills det svider.
Var finns du när jag kryper ihop i fosterställning,
när jag gungar sakta fram och tillbaka i självtröst?
Vem gav dig rätten att dö?
Vem tog dig i från mig?
Finns det en Gud så är han ett monster!




Fri vers av själensfrihet
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-17 06:34



Bookmark and Share


  Vildaste
klart och tydligt och jag ropar detsamma var finns du nu, kan inte förstå att du överger mig i etta.
önskar jag kunnat gunga dig till du blev tryggare...
2015-01-28

  Yrre VIP
Berör!
2013-04-17

  kjell-åke bearfoot VIP
Vad är då människorna du och jag ?
2013-04-17

    ej medlem längre
Djup smärta, berör..
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet