Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna

Idag kom fåglarna tillbaks
De gav sig av när det blev kallt
Och jag blev ensam kvar

Idag kom drömmarna tillbaks
De gav sig av med fåglarna
Och jag blev ensam kvar

Men nu har isen smält
Och vindarna har vänt
De förde med sig fåglarna
Och drömmarna

Och dig




Fri vers av Mia Popiana
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-17 08:34



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Härlig beskrivning och drömlikt!!!
2013-04-17

  Lars Hedlin
Varmt och ömt ;)
2013-04-17

    ej medlem längre
Vacker text som jag gillar.
2013-04-17

    ej medlem längre
fin dikt följd, parallell med naturen - bra
2013-04-17

    ej medlem längre
så fin text!
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana