Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄPPELBLOMSBRIS

genom vardagsgrått

en äppelblomsbris

äppelrodnad blossar

vagga mig vis!

mjuk som drömmen är

som vårens entré

hjärtan såsom ditt

som älskar att ge

ville röra vid

och bli tätt intill

omsorgsfullt och varsamt

kroppen som vill

lockelsen som bor

i rörelsens spel

blickar kanske bränns och

det är mitt fel

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/4 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-19 15:35



Bookmark and Share


  mare VIP
En dikt
full av lust
2013-04-19

    ej medlem längre
Fint skildrat.
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP