Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En evig, lycklig Fortsättning....


Det vore Något!


Hetsigt värre
i Underjordens salar,
kan jag tänka mig.
Har sovit hela dagen.
Hyser typ tio ton dynga,
som jag önskar ur mig -
till Allvärldens Ände!

Väntar ut
Tiden, den som nu råder.
Vinden stryker
vass
över hedarna.
Man ger upp, - men
nya Hopp tänds!

Vill inte sova!
Vill vara vaken.
Vill ej bli trött!
Att åka fram
i Lyckans vagn,
ha evigt Liv,--
-- det vore något...




Fri vers av Marianne Räf
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-21 01:18



Bookmark and Share


  ULJO
Strålande
2013-04-22

  mysing
vill inte missa något, öppen och hoppfull som ett barn
för dess liv är evigt, underbar min vän :)
2013-04-21

  ResenärGenomLivet
Fint...nya hopp tänds hela tiden...
2013-04-21

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-04-21

  SatansSon VIP
det är vad dert är det. frid och fröjd i evighet, bra text.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf