Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PULPETGENERALER

 


här sitter vi med våra
skrivbordsperspektiv
och fäller domar över
länder, folk och liv
så långt från oroshärdar
liklukt, krig och kris
betingar ställningstaganden
ett ringa pris


bekvämt tillbakalutad
i sin illusion
förfärdigar skribenten
snabbt sin recension
han avgör vad som är
reell revolution
hans känsloliv dikterar
varje reaktion


vår värld ryms på en skärm
behändigt och bekvämt
man slipper ta itu
med det som är extremt
betraktar man vår värld
von oben som vi gör
finns alltid något moln
som skymmer det som stör

 

LARZ GUSTAFSSON 22/4 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-22 07:03



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Uppskattas. Bra där.
2013-04-25

    T.R.
en av de mest tänkvärda dikter jag läst på länge.
Jag bokmärker den här.

Tack för att du skriver och delar med dig Larz!
2013-04-22

  mare VIP
Bra skrivet!

2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP