Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fokus på intriger.


Brännpunkt


Svartsjukan hänger i
knävecken, som en
babian i en palm å ler
och äter bananer.

Själv, sitter jag å smälter
Ahlgrens Bilar Original
och undrar vart fán
stålarna tog vägen!

Tandläkaren i Skolan 1962
försökte sig på å göra det
Förbjudna, ett stort Tabu!
Jag skrämdes svårt!

Gräshoppor parar sig och -även-
onanerar flitigt mellan väggarna,
de låter som miljarder - eller
är det Tinnitus i mig?

Brännpunkten, just, nu, är -dock-
- om Någon å isf VEM - har lagt
sig i mitt liv, så att det har blivit
som det blivit, d.v.s. -- skith!




Fri vers av Marianne Räf
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-22 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flitigt och intensivt med nerv!
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf