Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påminnelser - önskvärda!


Megafon:-



Nertryckt i
Samtidens botten.
Folk sover räv, -
döljer sig för mig.

Vill inte glömma
de insikter
som uppdagats
för mig i detta liv!

Allting kunde
vara ganska
hopplöst och
utan gnista!

Men en klar
frihetskänsla har
börjat spira
i mitt inre.

Och, jag skall nog
gå till motattack.
Djävulen, därnere,
får passa sig!

Hoppet gror i mig.
Jag tror inte att
Systemet har
fundamentalt rätt!











Fri vers av Marianne Räf
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-29 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bedårande om ditt Hopp!
2013-04-30

  ResenärGenomLivet
Bra och hoppfullt...
2013-04-29

  mysing
det tror inte jag heller :)
bra bra!!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf