Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Sorgen

 

sorgen är tung

den gör ont

känns overklig

 

livet går vidare

som om ingenting hänt

sorgen finns

tårarna är många

läker och gör sorgen

uthärdlig

 

 

anits 29 april 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-29 16:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tårarna tvättar våra ögon så vi ser bortom sorgen.
Starka ord i en vacker dikt
2013-05-05

  ULJO
Starkt skildrat
2013-05-01

    maija tuori

Berör,bra diktat !
2013-05-01

  Bibbi VIP
Stark.
2013-04-30

  ResenärGenomLivet
Berörande...skönt med tårar som lindrar...
2013-04-29

  Eva Helene VIP
Tårar som lindring av sorgen, ja så kan det vara.
2013-04-29

  Lars Hedlin
Bra och innerligt skaldat!
2013-04-29

  Anya VIP
Svårt med sorg, fast det tillhör livet.
2013-04-29

  Nina.H
Så sant så sant! Mycket fint!
2013-04-29

  M M Mannheim VIP
Fint diktat om sorgen. Skönt när tårar kan ge lindring.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP