Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är menad...

När kärleken slog ut i blom med sådan glöd
log vårvinden och omfamnade oss.
En sådan kärlek är menad viskade den
ni tar fram det bästa hos varandra.
Vi följer våra dagar sida vid sida
och aldrig minskar längtan till varandra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-29 20:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Vackra ord..
2013-05-05

  anits VIP
Så fint
2013-05-04

  LenaJohansson VIP
vilken önskedröm...men vackert fångad och precis lagom få ord...
2013-05-04

  Eva Helene VIP
En kärlekens höga visa, mycket fint!
2013-05-04

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-04-30

  ResenärGenomLivet
Så fint...
2013-04-29

    ej medlem längre
En sån underbar kärlekstext.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP