Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid den egna härden, - guld värd.


Håller mig hemma


Snubblar fram på
dagens ljusgata.

Förvirras av tid, -
som är ur lag.

Min Mor knyter upp säcken
åt Alla däri, som kryper ut.

Jag fick inget ut av Gårdagen!
Individerna vände mig ryggen.

Alla förvridna leenden
gör mig galen!

De är förlupna sadister;
De ignorerar mig!

Vill inte gå ute i
Vildmarken - i onödan.

Bäst, att jag håller
mig hemma.

Hit når mig icke skalpeller
och flåsande hunddrev!

De har kommit på
Efterkälken - och -

--- jag är fri!










Fri vers av Marianne Räf
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-01 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf